Varrótanfolyam


Otthon, most ajándékba!

 

Benne:

 

 • I. rész: profin felépített, 14 részes e – sorozat, amiből akkor is tanulhatsz,ha már tudsz varrni, vagy csak elolvasod az egyes leckéket! szabás varrás tanfolyam Budapest Székesfehérvár Veszprém
 • II. rész: 18 lecke – indulhat az igazi kaland, elkezdhetsz komolyan varrni!
 • képek, részletes varrás műveletek leírásokkal
 • Igazi gyakorlati feladatok
 • Varrógép befűzése, orsózás, orsó behelyezése, kivétele
 • Alsószál felhozása, egyenes öltések, cikk cakk öltés, varrógéptűk, tűcsere
 • Varrat eldolgozások, tisztázás, varrásszélességek, zsinórozás
 • Ráncolás, rátét készítés, ferdepántok, ferdepánt felvarrás
 • Gomblyuk készítés, egyszeres és dupla felhajtás, nadrág felhajtás, övpánt készítés és még néhány alapvető dolog, ami segít az elindulásban!
 • Minden leckéhez képek, részletes varrás leírások, igazi, otthon elvégzendő gyakorlati feladatok
 • A tanfolyam után (vagy közben is kérheted) hetente egy új, friss, ajándék képes varrás leírás és szabásminta
 • És még sok ajándék képes varrás leírás!

Sorozatunk segítségével végre legyőzöd a varrástól való félelmedet, és bátran nekiállsz különféle ruhadarabok, kiegészítők megvarrásához! 


Név (ahogy szólíthatunk): *
Email: *

Ki áll mögötte?

Szigeti Kata-Szigeti Kata, a KATArzis Design ruhatervezője, a -VARRÓsziget -alapítója és -szakmai mentora. Több, mint 20 -év -tapasztalat áll -mögötte: 12 éves korában -varrta meg -önállóan az első -blúzt, és -2005 -óta foglalkozik oktatással. -Nyert -ruhatervező versenyt, -és a -kreativitás mindig is -fontos része volt az életének. -Az elmúlt évek -során -országszerte lelkes hobbi varrónők százait indította -útjára a -VARRÓsziget segítségével:
-
-

 
 
 

“Nagyon keveset varrtam eddig, de mióta elindult ez a tanfolyam, már több mindent megcsináltam. Na, nem kell nagy dolgokra gondolni: nadrág felszegés, függöny varrás, de nekem mindegyik sikerélmény volt. Köszönöm! ”
Éva

“Köszönöm a lehetőséget, reményt kaptam arra, hogy egyszer megtanulok szép ruhákat, kiegészítőket varrni magam és a családom számára.”

Szabó Évi

“Tetszett, hogy nem kellett kimozdulnom, ráértem a nappalimban végigcsinálni a leckéket, amikor a gyermekeim már elaludtak. Azóta már elkezdtem a Kelmebeavató tanfolyamot is, izgatottan várom a kelmecsomagot :)”

Kriszta

“Teljesen tudatlanul, kezdőként vágtam bele a varrógép megismerésébe és a varrás alapjainak elsajátításába. Ez a tanfolyam segített, hogy most már az alap dolgokkal boldogulok.”

Veresné Júlia

“Korábban is varrtam már a varrógépemmel, azóta pedig még több új dolgot varrok, és ha bármi probléma van, újra el tudom olvasni a leveleidet!”

Erzsi

 

A Varrótanfolyam MOST nem kerül semmibe! Nincs más dolgod, mint az alábbi űrlapot kitölteni és megnyomni a “Kérem a varrótanfolyamot” gombot:


Név (ahogy szólíthatunk): *
Email: *


Feliratkozásod nem jár semmilyen kötelezettséggel, és bármikor törölheted egyetlen kattintással. A feliratkozással egyidejűleg elfogadod azt is, hogy később számodra hasznos varrással, tippekkel, ötletekkel kapcsolatos anyagokat küldjünk. NAIH – 72962/2014. Adatvédelmi nyilatkozat