Varrósziget logo - varrás kezdőknek, varrótanfolyam, varrótanfolyam online, szabás varrás, szabásminta

Online varrótanfolyamok legjobbjai

Online varrótanfolyamok a varrás tudás iránt érdeklődőknek. Anyagainkat kezdőknek állítottuk össze, és elsősorban azoknak, akik túl elfoglaltak ahhoz, hogy külön csoportos tanfolyamra járjanak.

Három fő területet tanulhatsz: varrás kezdőknek, szabás alapjai, anyagismeret. Csapj le egyik varrótanfolyamra, és kezdj el már ma tanulni! Otthonról, kényelmesen, a saját idődet beosztva, és nem a magánéleted vagy családi életed rovására szánhatsz időt a tanulásra. Részletek:

 

Online varrótanfolyamok közül: Szabás

A szabás alapjaival foglalkozó online varrótanfolyamunk képes videó leckékből áll, és segítségével könnyedén elsajátíthatóak a szabás alapok. A leckék mellett számtalan, szabással kapcsolatos ajándék is vár!

 

Online varrótanfolyamok gyöngyszeme: Varrás Kezdőknek

Varrótanfolyamunk nagy népszerűségnek örvend, segítségével már nagyon sokan elindultak a varrás kreatív világába. megtanulhatod belőle többek között a varrógép kezelést, felhajtásokat, ferdepánt felvarrást, övpánt készítést, és így tovább. Segítségével biztos alapokat szerezhetsz későbbi varrástudásodhoz, vagy későbbi varrótanfolyam tanulmányaidhoz.

 

Online varrótanfolyamok nélkülözhetetlen része: anyagismeret – tőlünk ajándékba kapod!

Amikor szeretnénk egy ruhát megvarrni, akkor a dolog azzal kezdődik, hogy eldöntjük, milyen anyagból szeretnénk elkészíteni. Ehhez persze tudni kell, hogy miből mit lehet megvarrni. Ám akkor is kell anyagismeret, ha csak úgy betévedünk egy méteráruboltba, és megtetszik egy kelme. Tudnunk kell, hogy abból az anyagból, ami rabul ejtette a szívünket, mit lehet elkészíteni és mit nem. Az ehhez tartozó textil ismereteket pedig mi ajándékba adjuk!

varrotanfolyam varrás kezdőknek online

Az online varrótanfolyamok további részleteit itt találod!


2 hozzászólás

  1. Földvári Erzsébet

    Szeretnék megtanulni varrni!
    Köszönöm

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..