Varrósziget logo - varrás kezdőknek, varrótanfolyam, varrótanfolyam online, szabás varrás, szabásminta

AJÁNDÉK


Elküldjük Számodra a Varrósziget ingyenes heti hírlevelét, amiben képes varrás
oktató leckét, vagy varrás leírást vagy videót, szabásmintát kapsz, ezen kívül más hasznos tanfolyamokról, ötletekről, praktikákról is értesülhetsz! Az alábbi űrlapon jelentkezhetsz, és ha még nem kérted a kezdőknek szóló ajándék varrótanfolyamunkat, de szeretnéd, akkor pipáld ki a kis kört alul.  (Nem kötelező).

Feliratkozásod nem jár semmilyen kötelezettséggel, és bármikor törölheted egyetlen kattintással. A feliratkozással egyidejűleg elfogadod azt is, hogy később számodra hasznos varrással, tippekkel, ötletekkel kapcsolatos anyagokat küldjünk.

Név*
Email*


Feliratkozásod nem jár semmilyen kötelezettséggel, és bármikor törölheted egyetlen kattintással. NAIH – 72962/2014. Adatvédelmi nyilatkozat 

FIGYELEM! A freemail, vipmail, indamail és citromail-es szolgáltatók rendszerének szigorú beállításai miatt előfordulhat, hogy értesítéseink hiányosan érkeznek meg, vagy legalábbis egy részük a spam mappádban landol. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor a spam mappádban a tőlünk érkező leveleket állítsd biztonságosra, vagy ha lehet, akkor hozz létre új, ingyenes e-mail címet, amire leginkább a Google Gmail-szolgáltatását javasoljuk.