Varrósziget logo - varrás kezdőknek, varrótanfolyam, varrótanfolyam online, szabás varrás, szabásminta

AJÁNDÉK


Elküldjük Számodra a Varrósziget ingyenes heti képes varrás leírásait letölthető szabásmintákkal együtt, ezen kívül más hasznos tanfolyamokról, ötletekről, praktikákról is értesülhetsz! Az alábbi űrlapon jelentkezhetsz, és ha még nem kérted a kezdőknek szóló ajándék varrótanfolyamunkat, de szeretnéd, akkor pipáld ki a kis kört alul.  (Nem kötelező).

Feliratkozásod nem jár semmilyen kötelezettséggel, és bármikor törölheted egyetlen kattintással. A feliratkozással egyidejűleg elfogadod azt is, hogy később számodra hasznos varrással, tippekkel, ötletekkel kapcsolatos anyagokat küldjünk.

Név*
Email*


 

FIGYELEM! A freemail, vipmail, indamail és citromail-es szolgáltatók rendszerének szigorú beállításai miatt előfordulhat, hogy értesítéseink hiányosan érkeznek meg, vagy legalábbis egy részük a spam mappádban landol. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor a spam mappádban a tőlünk érkező leveleket állítsd biztonságosra, vagy ha lehet, akkor hozz létre új, ingyenes e-mail címet, amire leginkább a Google Gmail-szolgáltatását javasoljuk.