Debrecen


szabás varrás tanfolyam Budapest Székesfehérvár Veszprém

KEZDŐ VARRÓTANFOLYAM INDUL DEBRECENBEN

DÉLELŐTTI ÉS DÉLUTÁNI TANFOLYAM KERETÉBEN

TELJESEN AZ ALAPOKTÓL,

SZOKNYA VARRÁSSAL SAJÁT VARRÓGÉPEN

 

Indulás: később

Foglalkozások:

Délelőtti tanfolyam 9.30 – 11.30

Délutáni tanfolyam 17.30 – 19.30

  • Mit tanulunk?

Megnézzük, hogyan működik a varrógépünk, milyen öltésekkel dolgozhatunk, hogyan kell méretet venni, milyen anyagtípusok léteznek, hogyan kell értelmezni a divatlapok szabásmintáit, hogyan kell átmásolni a szabásmintát, melyik vonal mit jelent, hogyan fektessük fel a szabásmintát az anyagunkra és szabjuk ki. Majd mindenki elkészít a saját méretére egy cipzáras, derékpántos szoknyát, de előtte gyakoroljuk a különböző varrás típusokat és módokat, a cipzárbevarrást, felhajtásokat, összevarrást, hogy a szoknyavarrás minél gördülékenyebben menjen!

Nézd meg, mit készítettek mások a varrótanfolyamokon >>>

  • Tudnivalók

A tanfolyam foglalkozásai hétköznaponként, kedd-csütörtök, 9.30 – 11.30-ig és 17.30-19.30-ig összesen 17,5 órában, 9 alkalommal (utolsó alkalom 1,5 óra) zajlanak.

Helyszín: Debrecen

A tanfolyam teljesen kezdőknek szól, varrógép ismeret nem szükséges. Olyanokat is várunk, akik szeretnék a meglévő, kezdő tudásukat felfrissíteni, kiegészíteni. Saját vagy kölcsönkért varrógépet Neked kell hoznod, ügyelj rá, hogy valóban működjön. Ha nem vagy benne biztos, előtte vidd el szervizbe, hogy átnézzék, vagy az esetleges hibákat megjavíthassák.

Részvételi díj

  • Jelentkezés

Küldd el jelentkezési szándékodat az alábbi űrlapon.

 IGEN, JELENTKEZEM >>>
Név: *
Email: *
Email ujra: *
Mobiltelefonszam: *
Választott oktatás (délelőtti/délutáni): *