Menü Bezárás

Rólunk

A Varrósziget honlapon megtalálható rengeteg varrás ötlet kezdőknek és haladóknak egyaránt, emellett számos varrás tippet és hasznos tanácsot ad varrótanfolyam elinduláshoz, segít a varrás első lépéseiben ha már van saját varrógéped, vagy még nincs. Teszi ezt ráadásul úgy, hogy otthonodból ki sem kell lépned. Folyamatosan bővülő, varrótanfolyami tananyagokból tanulhatsz, ingyenes varrótanfolyam és online varrótanfolyam áll rendelkezésedre számtalan képes varrás leírással, így akár te magad is divatguruvá válhatsz!

A Varrósziget 2010 májusban nyitotta meg kapuit, és alig egy év leforgása alatt a varrós blogok és varrótanfolyam kínálók között kiemelkedő népszerűségre tett szert. A honlap alapítója Szigeti Kata, ő irányítja és látja el kreatív ötleteivel a Varrósziget csapatát.

Kata 12 éves korában varrta meg élete első blúzát, amire végtelenül büszke volt akkoriban. Majd túl egy ruhaipari főiskolai diplomán ma a KATArzis ruhák tervezésében éli ki kreativitását, ezen kívül családjának és magának varr különféle holmikat, amikor ideje engedi. Mindezek a tevékenységek ma hobbi és kikapcsolódás számára önismereti tréningjei és oktatói hivatása és üzleti tevékenysége mellett. Évtizedes “varrásügyi” szakmai tudását nem hagyta kárba veszni, így született meg a Varrósziget, amelyből most Te is profitálhatsz.

Miért a Varrósziget varrótanfolyam a jó választás?

  • Mert több mint 100 profi képes varrás leírást alkottunk meg a varrós blogba, hogy tanulhass
  • Mert alapítónk tapasztalatának és oktatói gyakorlatának köszönhetően biztos tudást kapsz a kezedbe..
  • Mert nálunk találod meg a hazai varrós szakma legprofibb online tananyagait
  • Mert több évtizedes tapasztalatból és gyakorlatból meríthetsz ízelítőt …
  • Mert alapítónk főiskolásként már ruhatervező versenyt nyert (Imperial Divatfakultáció, II.hely) és mert jelenleg is alkot (KATArzis Design)
  • Mert több tánccsoport fellépőruhájának kialakításában is részt vettünk (jazz-balett, amazontánc…)
  • ..nem beszélve a rengeteg ruháról, amik az évek során megszülettek,
  • Mert a kreativitás a szívügyünk,
  • …és mert az elmúlt évek során országszerte lelkes hobbi varrónőket  indítottunk útjukra kurzusaink segítségével

Kérdésed van?

Olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszokat itt. varrógép meghibásodás, csoportos varrótanfolyamok, leiratkozás, OKJ varrótanfolyam, varrógép vásárlás, “nem érkeznek meg a leckék”, tanfolyam képesítés, ingyenes varrótanfolyam témákban.

Reméljük hamarosan Veled is találkozunk személyesen vagy online!