fbpx
Menü Bezárás

Rólunk

A Varrósziget 2010 májusban nyitotta meg kapuit, és alig egy év leforgása alatt a varrós blogok és varrótanfolyam kínálók között kiemelkedő népszerűségre tett szert. A varrás blogon rengeteg varrás ötlet található elsősorban kezdőknek, és ingyenes varrótanfolyammal is segítünk a varrás első lépéseiben, akár van saját varrógéped, akár nincs. Tesszük ezt ráadásul úgy, hogy otthonodból ki sem kell lépned.

A honlap alapítója és szerkesztője Szigeti Kata. 12 éves korában varrta meg élete első blúzát (hogy az milyen lett, az az ingyenes varrótanfolyamból kiderül), amire végtelenül büszke volt akkoriban. Majd túl egy ruhaipari főiskolai diplomán, nyolc évig tartott csoportos varrótanfolyamokat országszerte, miközben megszerezte az MA mérnök-tanári diplomát, és részt vett számos más (pl. weboldal fejlesztői, online tananyag fejlesztői) képzésen. Mindezek eredményeként ma ennek a honlapnak és a profin felépített online tananyagainak a fejlesztője. A Varrósziget kikapcsolódás számára, önismereti tréneri és üzleti tevékenységei mellett. Kata évtizedes „varrásügyi” szakmai tudását nem hagyja kárba veszni, ma családjának és magának is varr különféle holmikat, amikor ideje engedi. Ez tehát a Varrósziget története, amelyből most Te is profitálhatsz.

Miért a Varrósziget varrótanfolyam a jó választás?

  • Mert több mint 100 profi képes varrás leírást alkottunk meg a varrós blogba, hogy tanulhass
  • Mert alapítónk tapasztalatának és oktatói gyakorlatának köszönhetően biztos tudást kapsz a kezedbe.
  • Mert nálunk találod meg a hazai varrós szakma legprofibb online tananyagait
  • Mert több évtizedes tapasztalatból és gyakorlatból meríthetsz ízelítőt
  • Mert alapítónk főiskolásként már ruhatervező versenyt nyert (Imperial Divatfakultáció, II. hely)
  • Mert több tánccsoport fellépőruhájának kialakításában is részt vettünk (jazz-balett, amazontánc)
  • Mert a kreativitás a szívügyünk,
  • …és mert az elmúlt évek során országszerte lelkes hobbi varrónőket  indítottunk útjukra kurzusaink segítségével

Kérdésed van?

Olvasd el a gyakori kérdésekre adott válaszokat itt  varrógép meghibásodás, csoportos varrótanfolyamok, leiratkozás, OKJ varrótanfolyam, varrógép vásárlás, „nem érkeznek meg a leckék”, tanfolyam képesítés, ingyenes varrótanfolyam témákban.

Reméljük hamarosan Veled is találkozunk személyesen vagy online!