Menü Bezárás

Gyakori kérdések

Meghibásodott a varrógépem, tudtok segíteni?

Nézd meg ezt a bejegyzésünket: https://varrasoktatas.hu/varrogep-hasznalata/varrogep_hibak/

Ha ez alapján nem jössz rá a hibára, akkor műszerészt kérdezz, mert mi varrós blog vagyunk, és nem foglalkozunk meghibásodott varrógépekkel.

Varrógépet szeretnék vásárolni, milyet javasoltok?

Itt van néhány támpont a kérdésedről, a blogban: https://varrasoktatas.hu/varrogep-hasznalata/milyen-varrogepet-vegyek/

Mikor indul csoportos varrótanfolyam?

8 éven át tartottunk csoportos varrótanfolyamokat országszerte, aAzonban távoktatású varrótanfolyamaink olyannyira népszerűek lettek, hogy most ezek folyamatos fejlesztésével foglalkozunk. Sikerük oka egyrészt, hogy fedik a kezdő csoportos tanfolyamok anyagát, nem kerülnek annyiba, viszont több mindent megtanulhatnak belőle a résztvevők. Részletek >>>

Hogyan iratkozhatok le a hírleveletekről?

A legutolsó általunk küldött levél alján találsz egy leiratkozás linket, arra kell kattintani.

Nem érkeznek meg az ingyenes varrótanfolyam leckék, pedig regisztráltam!

Minden esetben nézd meg a leveleződ spam mappáját is, mert ha nem találod, feltehetően ott landoltak. Ha pár nap elteltével sincs nyomuk, akkor írj nekünk!

Van-e OKJ-s varrótanfolyamotok?

Nincs.

Milyen képesítést adnak a tanfolyamaitok?

Szakmailag magas színvonalú, hobbi tanfolyamok vannak nálunk. Ezek államilag elismert végzettséget nem adnak, ha ilyet szeretnél, akkor olyan tanfolyamot keress, amelyik OKJ végzettséget ad (szakközépiskolák, OKJ képző helyek)

Mi kell, ha varrás vállalkozást szeretnék indítani?

Tanfolyamainkról tanúsítványt adhatunk csak ki, ami nem elegendő álláshoz vagy vállalkozás indításához. Ehhez OKJ -s bizonyítványra van szükséged, amit csak hivatalos akkreditált OKJ képző oktatóhelyek adhatnak ki. OKJ papírt (varrómunkás, szabász stb.) középfokon OKJ képzésben vagy szakközép iskolai képzéseken szerezhetsz, felsőfokon pedig felsőoktatási intézményekben.

Melyik tanfolyamotok ingyenes?

Ez a varrótanfolyamunk ingyenes, elég ha kitöltöd a regisztrációs lapot: https://varrasoktatas.hu/ingyen-varrotanfolyam/