Menü Bezárás

Gyakori kérdések

Meghibásodott a varrógépem, tudtok segíteni?

Nézd meg ezt a bejegyzésünket: https://varrasoktatas.hu/varrogep_hibak/
Ha ez alapján nem jössz rá a hibára, akkor műszerészt kérdezz, mert mi varrós blog vagyunk, és nem foglalkozunk meghibásodott varrógépekkel.

Varrógépet szeretnék vásárolni, milyet javasoltok?

Itt van néhány támpont a kérdésedről, a blogban: https://varrasoktatas.hu/milyen-varrogepet-vegyek/

Mikor indul csoportos varrótanfolyam?

Ha ezen vagy ezen az oldalon nem találsz időpontot, akkor az azt jelenti, hogy jelenleg nem tudunk konkrétumot mondani. Azonban addig is ajánljuk figyelmedbe távoktatású anyagainkat, amelyek fedik a kezdő csoportos tanfolyam anyagát, nem kerülnek annyiba, viszont több mindent megtanulhatsz belőle, köztük a szabást is! https://varrasoktatas.hu/online-varrotanfolyamok/

Hogyan iratkozhatok le a hírleveletekről?

A legutolsó általunk küldött levél alján találsz egy leiratkozás linket, arra kell kattintani.

Nem érkeznek meg az ingyenes varrótanfolyam leckék, pedig regisztráltam!

Minden esetben nézd meg a leveleződ spam mappáját is, mert ha nem találod, feltehetően ott landoltak. Ha pár nap elteltével sincs nyomuk, akkor írj nekünk!

Van-e OKJ-s varrótanfolyamunk?

Nincs.

Milyen képesítést adnak a tanfolyamaink?

Szakmailag magas színvonalú, hobbi tanfolyamok vannak nálunk. Ezek államilag elismert végzettséget nem adnak, ha ilyet szeretnél, akkor olyan tanfolyamot keress, amelyik OKJ végzettséget ad (szakközépiskolák,OKJ képző helyek)

Mi kell, ha varrás vállalkozást indítanál?

Tanfolyamainkról tanúsítványt adhatunk csak ki, ami nem elegendő álláshoz vagy vállalkozás indításához. Ehhez OKJ -s bizonyítványra van szükséged, amit csak hivatalos akkreditált OKJ képző oktatóhelyek adhatnak ki. OKJ papírt (varrómunkás, szabász stb.) középfokon OKJ képzésben vagy szakközép iskolai képzéseken szerezhetsz, felsőfokon pedig felsőoktatási intézményekben.

Melyik tanfolyamunk ingyenes?

Ez a varrótanfolyamunk ingyenes, elég ha kitöltöd a regisztrációs lapot: https://varrasoktatas.hu/ingyen-varrotanfolyam/