fbpx
Menü Bezárás

Karácsonyfadísz varrás

Karácsonyfadísz varrás lesz az idei program a karácsonyi előkészületekben? Milyet szeretnél varrni: csillagot, fenyőt vagy csillogósat? A képes varrásleírás segít megvalósítani az ötleteidet, csak figyelj:

A karácsonyfadísz varrás nemcsak hasznos, hanem pénzkímélő és lelket feltöltő tevékenység. Főleg, ha be tudod vonni a szabás – varrásba a családtagokat, gyerekeket is. Varrós blog képes leírásai között számtalan karácsonyfadísz varrás leírást találsz, amelyeket kis ügyességgel, rafinériával meg is variálhatsz, sőt magad is kitalálhatsz újabb formákat, színeket.

Apropó! Ha még nem tudsz varrni, akkor is bátran vágj bele, mert segítségedre vannak ingyenes varrótanfolyam leckéink, melyeket otthonról végezhetsz el. Ha ma jelentkezel rá, pár nap múlva már garantált sikerélményed is lesz!

Karácsonyfadísz varrás a természet jelképeivelfenyő karácsonyfadísz készítése

A csillag karácsonyi dísz és a fenyő formájú karácsonyfadísz varrás az egyik legegyszerűbb formája a dísz készítésnek, a szabásmintákat megtalálod a dísz készítésének leírásánál. Ha rangsorolni kellene, akkor a fenyő díszt egy picit könnyebb megvarrni, hiszen ott kevesebb fordulatot kell végezni a sarkoknál a varrógéppel.

Karácsonyfadísz varrás varrógép és varrótanfolyam nélkül

Nos, nem minden díszhez szükséges varrógép, sem varrótanfolyam. Ezeket a karácsonyi díszeket azért tettük be, hogy ötletet adjunk arra az esetre, ha éppen nincs időd előkapni a varrógépedet, vagy ha gyerekekkel együtt készíted a díszeket, akikre – varrási folyamat híján – így jobban tudsz figyelni. A flitteres karácsonyfadísz képes útmutatóját itt találod, míg itt olvashatod a gyöngyből és szalagból készült karácsonyfadísz leírását és láthatod a kész díszről a fotókat.

Karácsonyfadísz varrás után

Még van más is a tarsolyunkban, ha kimerítetted a karácsonyi díszek tárházát: varrhatsz karácsonyi terítőt, karácsonyi kenyérkosarat, karácsonyi ablakdekorációt, adventi naptárat és még sok más hasznos, karácsonyi holmit. A legjobb karácsonyi varrás ötletek ide, egy gyűjtőhelyre kerültek.

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .