fbpx
Menü Bezárás

Online varrótanfolyam kurzus

Online varrótanfolyam kurzus

Fedezd fel az online varrótanfolyam kurzus kínálta izgalmas lehetőségeket! Éld át az online varrástanulás előnyeit és sajátítsd el a varrást!

Online varrótanfolyam kurzus blogbejegyzésünk célja, hogy bemutassa az online tanulás lehetőségét a varrás területén. Íme:

Az online varrótanfolyam kurzus lehetőségei

Ezek a varrótanfolyam kurzusok lehetővé teszik mindenki számára, hogy otthonukból kényelmesen és rugalmas időbeosztással sajátítsák el a varrás alapjait és fejlesszék készségeiket. Az online tanulásnak számos előnye van, például idő- és pénzmegtakarítás, valamint a tanulási tempó és helyszín szabadsága. Összefoglalva:

 • rugalmasság
 • az időhatékonyság
 • kedvezőbb díj
 • visszanézhető oktatóanyagok

Online varrótanfolyam kurzus kínálat

Ezek a kurzusok általában különböző szinteket kínálnak, így mindenki megtalálhatja a saját tudásszintjének megfelelőt, legyen az kezdő vagy haladó hobbi varrónő. Ingyenessé tettük a kezdőknek szóló online varrótanfolyam kurzusunk első néhány leckéjét, hogy mindenféle kötelezettség nélkül bepillanthass a varrásoktatásba. Kóstolj bele az ingyenes leckékbe itt.

A haladóbb részletesebb varrótanfolyam kurzusban pedig 3 modulban tanítunk meg varrni. A varrás oktatóanyagok részét képezik az anyagismeret, varrás és szabás is, a varráson belül például

 • Régebbi és újabb típusú varrógépek használata, befűzése,
 • Orsózás, cérnacsere, tűcsere, talpcsere, kézi és automata tűbefűzés
 • Gomblyuk varrás háromféle módon (automata gomblyuk programmal, 4 lépéses programmal, vagy ezek nélkül)
 • Gombfelvarrás
 • Egyenes és cikk-cakk öltések
 • Összevarrás alapszabályai, varratok megerősítése
 • Egyenes és íves varrásvonalak elkészítése
 • Ráncolás, ráncolótalp használata
 • Tűfajták, ikertűk használata
 • Zsinórozás, rátétek
 • Franciavarrás, ferdepánt felvarrási módok
 • Kelmék egyszeres és kétszeres felhajtása
 • Övpánt készítés
 • Nadrág felhajtás, nadrág alja leengedése, nadrág szárának toldása
 • Gyerek nadrág felhajtása ikertűvel

Az online varrótanfolyam kurzus jellemzői

 1. Interaktív órák
 2. Egyéni tempó és feldolgozás

Interaktív órák

Az online varrótanfolyam kurzusok általában interaktív videóórákat kínálnak, amelyeken keresztül a tanulók lépésről lépésre elsajátíthatják a különböző varrás technikákat. Az ilyen interaktív órák előnye, hogy a diákok valós időben követhetik az oktató lépéseit, és megismételhetik azokat, amíg magabiztosak nem lesznek a technikákban. Emellett lehetőség van személyes visszajelzésre is a varrásoktatótól, ami segít a tanulóknak javítani a technikáikat és konkrét tanácsokat kapnak a fejlődésükhöz.

Egyéni tempó és feldolgozás

Ezenkívül léteznek olyan kurzusok, ahol a tanulási tempót maga a diák határozza meg, teljesen a saját igényeire szabva. Ilyenkor az online varrótanfolyam kurzus teljes anyagát, a letölthető oktatóanyagokat, és a videókat is az interneten, a virtuális tanteremben érik el a résztvevők. A tanfolyam kezdését a saját időbeosztásukhoz tudják igazítani, ezért a kezdési időpontot egyedül ők határozzák meg.

Regisztráció az online varrótanfolyam kurzusra

Elsőként mindig regisztrálni kell a megfelelő platformon. Az ingyenes online varrótanfolyam kurzusra itt, a haladóbbra pedig itt. Ingyenesnél e-mail cím és név elegendő, vagy ha fizetős a kurzus, akkor számlázási adatok majd a kurzus árának befizetése után máris hozzáférhetőek a varrótanfolyam kurzus anyagai.

Varrótanfolyam kurzus visszajelzések

Már világszerte számtalan helyről kaptunk bizalmat, és tanultak meg varrni az internet és a mi segítségünkkel, egészen pontosan a Prémium online varrótanfolyam kurzus és az ingyenes varrótanfolyam segítségével. Többen is visszajeleztek, és vannak, akik rendszeresen küldenek számunkra fotókat munkáikról. Ezeket itt nézheted meg.

“Teljesen kezdőként, egy új varrógép tulajdonosaként nagyon sok, rendkívül jól használható tudást kaptam. Sok időt nyertem az online tanulással, hiszen anyukaként jól kell beosztani az időmet, így az utazásra szánt időt megspóroltam. Teljes mértékben azt kaptam, amit vártam.” Zentai Zsuzsanna, Budapest

“Nekem személy szerint minden lecke élmény volt, nagyon sokat segítettél, hogy a varrással kapcsolatban minél több dolgot megismerhessünk.” M.Ica Balatonalmádiból

“Külföldön élő magyarként elérhetetlennek gondoltam egy magyarul szóló tanfolyamot, és íme tévedtem. Köszönöm!” D. Kriszta, Adliswil, Svájc

“Sok időt megspóroltam azzal, hogy nem kellet a varrósuliba utazgatni , és magammal cipelni a varrógépemet.” Judit, Budapest

“Jól érthető tananyagok, még nekem is, aki egy percet sem foglalkozott azelőtt varrógéppel. Nem késő megtanulni, még csak 69 éves vagyok . Kedvemet lelem benne, köszönöm. ”

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .