fbpx
Menü Bezárás

Orsótok behelyezése varrógépbe videó részlet

orsótok behelyezése varrógépbe videó

Az orsótok behelyezése a varrógépbe azután következik, hogy megfelelően behelyeztük az orsót az orsótokba. Ha sokszor végzed el a mozzanatot, akkor már álmodból felkeltve is tudni fogod.

A Prémium online varrótanfolyamunk első néhány leckéjéhez ingyenesen hozzáférhetsz, hogy mindenféle kötelezettség nélkül bepillanthass a varrásoktatásba.

Az így ingyenessé tett online varrótanfolyam ötödik leckéjében tovább haladunk az alsószál befűzéssel, így az orsótok varrógépbe történő helyezésével foglalkozunk.

Fontos! Először mindig tanulmányozd a küldött írásos-képes tananyagainkat! A videókhoz tartozó jelszót mindig és csakis az ingyenes online varrótanfolyam adott leckéjében küldjük el. Ha Neked még nem járnak a leckék, akkor regisztrálj értük ingyenesen ezen az oldalon.

A videó részletek a Prémium varrás kezdőknek tanfolyamból valók.

Kapcsolódó videó:

A vízszintes orsórendszerű varrógép orsó használatát megtanulhatod, és a róla szóló videót ebben a tanfolyamban nézheted meg.

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .