fbpx
Menü Bezárás

Varrótanfolyam Budapest

A kezdő varrótanfolyam Budapesten többek között megtanít arra, hogy hogyan működik a varrógéped, milyen öltésekkel dolgozhatsz, hogyan varrj egyenesen az alapöltésekkel.

Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetünk:

  • a szabásra: megtanuljuk értelmezni a divatlapok szabásmintáit,
  • végzünk szabásminta átmásolást,
  • megnézzük, hogyan szabunk ki és varrunk meg formázóval ellátott szoknyát,
  • megtanuljuk belevarrni a cipzárat,
  • ráadásul derékpántot is készítünk, amit magunk szerkesztünk meg.

Varrótanfolyam Budapest: végezd a fővároson kívül

Ha még nem tudsz varrni, akkor kezdd a tanulást az ingyenes varrótanfolyam leckéivel, otthonról! Ha pedig sok a dolgod, és kevésbé érsz rá, akkor tanulj ebből az otthoni varrótanfolyamból, amelybe beletettük az ingyenes varrás leckéket, és amelyet a csoportos varrótanfolyam tematikájából alakítottunk ki. Vagyis ugyanannyit, vagy még többet kapsz, mint a csoportos varrás órákon.

Egy varrótanfolyam az egyik legjobb befektetés: egyszer kell csak megtanulni, és ha valaki ismeri a szabás-varrás fortélyait, részt vesz egy varrás oktatáson, az tudja, egész életen át elkíséri a tudás, lehetőséget ad a kreativitás kifejezésére, és arra, hogy családtagjainak vagy saját magának a ruhadarabjait könnyedén megvarrja. Aki tud varrni, az nem függ sem a pénztől, sem ruhafazonoktól, és szabadon megvalósíthatja elképzeléseit.

A varrótanfolyam során mindig kiderül, hogy egy-egy nadrágfelhajtás miatt nem kell feltétlenül pénzt kiadni, hiszen ezeket az alap mozzanatokat bárki el tudja végezni, sőt, még ezen túl is megtanulhat sok egyéb fogást, és az is kiderül, hogy a varrás kezdőknek géppel nem is olyan őrdöngős dolog!

Csoportos varrótanfolyam Budapest

Csoport indulásért kattints ide

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .