fbpx
Menü Bezárás

Húsvéti tyúk varrása

kenyértartó-varrás-kezdőknek-tyúk

A húsvéti tyúk varrása történhet egyszerűbb változatban, vagy bonyolultabban. Mindkettőre mutatunk példát, az egyszerűbb húsvéti tyúkot ablakba, a bonyolultabbat asztalra teheted.

Az egyszerűbb húsvéti tyúk varrása alapfokú varrástudással is elkészíthető, ha ez még nem megy, vagy erősítés kéne, akkor az ingyenes online varrótanfolyam leckéiből meríthetsz ihletet.

Húsvéti tyúk varrása egyszerűen

húsvéti ablak dekoráció varrásAz egyszerűbb húsvéti tyúk változata a húsvéti csibe, amihez elegendő 10 x 10 cm-es húsvéti textília, és némi vatelin. Ezek a húsvéti csibék ablakfüzérnek készültek ugyan, ettől függetlenül kis fantáziával máshová is teheted őket húsvétkor, például megtölthetsz velük kosarat, vagy díszítheted vele a lakás különböző pontjait. A húsvéti csibe szabásmintát és a részletes képes varrás leírást itt találod meg, húsvéti tojásokkal együtt.

Húsvéti tyúk varrása asztalra, kenyértartónak

kenyértartó-varrás-kezdőknek-tyúkEz a húsvéti tyúk nagyobb kihívást jelent, mert ez tulajdonképpen egy kenyértartó, ráadásul bélelt, és nagyobb kézügyességet követel meg, de mégis az egyik legötletesebb húsvéti dekorációja lehet az ünnepeknek. A részletes képes varrás útmutatóból azonban a kezdők is bátran nekiállhatnak a megvarrásának. A blogon két részben találod meg a húsvéti tyúk varrása leírását, itt a tyúk varrás első rész és itt a tyúk varrás második részt.

A Húsvét nagy slágerei a húsvéti nyuszi, a csibe és a húsvéti tyúk kezdő varrással is elkészíthetőek, és ha további ötleteket szeretnél kapni, akkor nézd meg húsvéti dekoráció gyűjteményünket!

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .