fbpx
Menü Bezárás

Online varrótanfolyam alatti motiváció

online varrótanfolyam alatti motiváció

Az online varrótanfolyam alatti motivációt keresed? Elmondjuk mit tehetsz érte miközben fejleszted kreativitásod otthonod kényelméből!

Miután előfizetünk online varrótanfolyamra, utána szembesülhetünk azzal, hogy magunknak kellene megszabnunk a kereteket, kijelölnünk azt az időszakot, amikor leülünk a laptop elé, és a varrógép elé tanulni varrni. Ez nem mindig egyszerű, és ha nem vagyunk kellően elszántak, akkor akár dugába is dőlhet a tervünk, hogy megtanuljunk varrni.

Online varrótanfolyam és a motiváció

Hogyan maradj motivált, miután beiratkoztál egy online varrótanfolyamra? Itt van néhány tanács, amelyek segíthetnek:

 1. Állíts célokat: Határozd meg, hogy mit szeretnél elérni az online varrótanfolyamon. Lehetnek kisebb célok, például egy specifikus varrástechnika elsajátítása vagy egy projekt befejezése. Azáltal, hogy kitűzöd és nyomon követed ezeket a célokat, motivált maradsz és érzékelsz előrehaladást a tanulásban.
 2. Készíts időbeosztást: A rendszeres tanulás segít abban, hogy folyamatosan fejlődj és motivált maradj. Határozz meg időablakokat vagy napi és heti célokat, amikor foglalkozni fogsz az online tanfolyammal. Egy strukturált időbeosztás segíthet abban, hogy a tanulás rendszeres részévé váljon az életednek.
 3. Találj motivációt az aktuális varrási tervedben: Az online varrótanfolyamok gyakran kínálnak alkotói ötleteket. Válassz olyan alkotói tervet, amelyek igazán motiválnak és érdekelnek. Aztán szabj magadnak kihívásokat, például időkorlátokat vagy váltogasd a terveidet, hogy ne unatkozz.
 4. Keress támogató közösséget: Csatlakozz online varróközösségekhez vagy fórumokhoz, ahol olyan emberekkel oszthatod meg a tapasztalataidat, akik ugyanazon a varrótanfolyamon vesznek részt vagy már végzettek. Ez a közösség segíthet motiválni és inspirálni, valamint segítséget nyújthat, ha elakadsz vagy kérdéseid merülnek fel.
 5. Vizsgáld meg, majd értékeld az előrehaladásodat: Rendszeresen nézd át az elvégzett feladatokat, projekteket vagy modulokat, és értékeld az elért eredményeket. Ha látod, hogy haladsz, még inkább motiváltnak érezheted magad.
 6. Merülj el a varrással kapcsolatos inspirációban: Kövesd olyan varrók vagy varrásra specializálódott oldalak, közösségi média profiljait, akik inspiráló tartalmakat osztanak meg. Ezek a vizuális ingerek segíthetnek a motiváció fenntartásában és új ötletekkel láthatnak el a saját projektekhez.

Emellett ne feledd, hogy a motiváció időről időre változhat. Legyen türelmes magaddal, és ha időnként lecsökken a motivációd, ne add fel. Emlékezz arra, miért kezdtél el tanulni és mennyi fejlődést értél már el

Tudtad? Az online varrótanfolyam jobban megéri!

Az online varrás kurzusoknak számos előnye van, például aingyen varrótanfolyam

 • rugalmasság
 • az időhatékonyság
 • kedvezőbb díj
 • visszanézhető oktatóanyagok

A tanulók ezeken a varrótanfolyamokon bármikor és bármilyen sebességgel tanulhatnak, anélkül, hogy a hagyományos tanfolyamokhoz hasonló személyes megbeszélésekre lenne szükségük. A hagyományos varrótanfolyamoknál az online varrótanfolyamok általában olcsóbbak, és vannak köztük ingyenesek, – mint például ez is nálunk .

Az online varrótanfolyam nulláról tanít meg varrni

Az interneten elérhető egyik legkedvezőbb előfizetés mellett kapható varrótanfolyamot nálunk találod meg: a videós Prémium online varrótanfolyam oktatóanyagunkat, ami nulláról tanít meg varrni otthonod kényelmében, és 3 modulból áll:

 1. Varrás alapokonline varró tanfolyam
 2. Szabás alapok
 3. Anyagismeret

A 3 modul felépítésében megtalálhatóak:

 • varrás oktató videók rengeteg magyarázattal
 • részletes, képes leírások
 • e-book vagy e-könyvek pdf formátumban
 • írásos feladatok
 • gyakorló feladatok
 • nyomtatható szabásminták
 • képes varrás leírások
 • videós varrás útmutatók

Gyere és próbáld ki az online varrótanfolyamainkat, nem fogod megbánni!

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .