Menü Bezárás

Varrótanfolyam online otthonról

Varrótanfolyam online otthonról

Varrótanfolyam online, otthonról is lehetséges. Az online varrótanfolyam ugyanis lehetővé teszi, hogy magadnak oszd be a tanulásra szánt időt, és még az ajtón sem kell kilépned érte.

Ha még egyáltalán nem tudsz varrni, akkor iratkozz fel az ingyenes online varrótanfolyam sorozat leckéire!

Ha már előfordult veled, hogy egy ruha láttán azt gondoltad, „bárcsak meg tudnám varrni”, akkor ez a cikk neked szól. A munka és a család mellett ugyanis többségünknek nehézkes egy fix időpontban megtartott varrótanfolyam beütemezése.

Ha csak az ütemezés problémája választ el attól, hogy megtedd az első lépést álmaid ruhájának megvarrása felé, akkor itt a neked való megoldás: varrótanfolyam online. Vágj bele, és készítsd el a már régóta áhított kis feketét, vagy éppen a legextrémebb halloween jelmezt.

Varrótanfolyam online? Íme az előnyök:

Az online varrótanfolyam legnagyobb előnye a rugalmasság. A kötött munkaidő és a család, a ház körül felmerülő egyéb tennivalók mellett nehéz egy kötött helyen, kötött időben megtartott tanfolyamot beütemezni. A varrótanfolyam online formában viszont lehetővé teszi, hogy akkor ülj neki, amikor éppen van rá időd, akár sütés-főzés közben, a helyszín pedig a kedvenc foteled is lehet.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy miben ad ez többet, mintha autodidakta módon, magadtól kezdenél varrni tanulni? A különbség viszont óriási. Ugyan fizikailag nincs jelen tanár, de az egy varrótanfolyam online – vagyis internetes – instrukciókkal, világos magyarázatokkal mintegy tanárként kísér végig a folyamaton. Az alábbiakban három online varrótanfolyamot ajánlunk figyelmedbe.

Az alapok a varrótanfolyam online, internetes formájában

A Prémium Varrás Kezdőknek videós online varrótanfolyam a teljes kezdőket célozza. Segítségével elsajátíthatod az alapokat: a varrógéppel történő varrás mikéntjét, alapvető öltésfajtákat, hogyan kell szegéseket, összevarrást, felhajtást csinálni, és az egyenes varrást is.

A szabás alapjai

Az alapok elsajátítása után a szabás  online varrótanfolyam képviseli a következő lépést. A jól felépített oktatócsomag révén megismerheted a különböző szabásminta-formákat, a szabás kellékeit, és elsajátíthatod a szabás folyamatát. Hiszen szabás nélkül nincs varrás sem.

A prémium varrás kezdőknek csomagban  emellé egy anyagismereti oktatócsomag is jár ajándékba, ez a Kelme Beavató. Biztos te is jártál már úgy a méteráru boltban, hogy egy gyönyörű anyag hozta meg az ihletet a varráshoz. Éppen ezért fontos tisztában lenni a különböző anyagtípusokkal és tulajdonságaikkal, hiszen az anyagválasztásnak kulcsszerepe van a varrásban.

Varrótanfolyam online ingyen

Ez a 14 részes, kezdőknek szánt ingyenes varrótanfolyam most ingyenesen igénybe vehető. Segítségével megtanulható a varrógép használata, az alapvető öltések, és némi anyagismeret is.

Ha a motiváció megvan, és csak a megfelelő módszer vagy időpont hiánya választott el attól, hogy megtanulj varrni, akkor most itt az ideje, hogy belekóstolj az online varrótanfolyam kínálta lehetőségekbe.

(Á.N.)

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..