fbpx
Menü Bezárás

Varrótanfolyam online otthonról

Varrótanfolyam online otthonról

Varrótanfolyam online, otthonról is lehetséges. Az online varrótanfolyam ugyanis lehetővé teszi, hogy magadnak oszd be a tanulásra szánt időt, és még az ajtón sem kell kilépned érte.

Ha már előfordult veled, hogy egy ruha láttán azt gondoltad, „bárcsak meg tudnám varrni”, akkor ez a cikk neked szól. A munka és a család mellett ugyanis többségünknek nehézkes egy fix időpontban megtartott varrótanfolyam beütemezése.

Ha csak az ütemezés problémája választ el attól, hogy megtedd az első lépést álmaid ruhájának megvarrása felé, akkor itt a neked való megoldás: varrótanfolyam online. Vágj bele, és készítsd el a már régóta áhított kis feketét, vagy éppen a legextrémebb halloween jelmezt.

Varrótanfolyam online? Íme az előnyök:

Az online varrótanfolyam legnagyobb előnye a rugalmasság. A kötött munkaidő és a család, a ház körül felmerülő egyéb tennivalók mellett nehéz egy kötött helyen, kötött időben megtartott tanfolyamot beütemezni. A varrótanfolyam online formában viszont lehetővé teszi, hogy akkor ülj neki, amikor éppen van rá időd, akár sütés-főzés közben, a helyszín pedig a kedvenc foteled is lehet.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy miben ad ez többet, mintha autodidakta módon, magadtól kezdenél varrni tanulni? A különbség viszont óriási. Ugyan fizikailag nincs jelen tanár, de az egy varrótanfolyam online – vagyis internetes – instrukciókkal, világos magyarázatokkal mintegy tanárként kísér végig a folyamaton. Az alábbiakban három varrótanfolyamot felölelő online varrótanfolyamot ajánlunk figyelmedbe.

Az alapok a varrótanfolyam online, internetes formájában

A Prémium Varrás Kezdőknek videós online varrótanfolyam a teljes kezdőket célozza. Segítségével elsajátíthatod az alapokat: a varrógéppel történő varrás mikéntjét, alapvető öltésfajtákat, hogyan kell szegéseket, összevarrást, felhajtást csinálni, és az egyenes varrást is.

A szabás alapjai

Az alapok elsajátítása után a szabás online varrótanfolyam képviseli a következő lépést. A jól felépített oktatócsomag révén megismerheted a különböző szabásminta-formákat, a szabás kellékeit, és elsajátíthatod a szabás folyamatát. Hiszen szabás nélkül nincs varrás sem.

A prémium varrás kezdőknek tanfolyamban  e mellé egy anyagismereti oktatócsomag is jár ajándékba, ez a Kelme Beavató. Biztos te is jártál már úgy a méteráru boltban, hogy egy gyönyörű anyag hozta meg az ihletet a varráshoz. Éppen ezért fontos tisztában lenni a különböző anyagtípusokkal és tulajdonságaikkal, hiszen az anyagválasztásnak kulcsszerepe van a varrásban.

Varrótanfolyam online ingyen

Ez a kezdőknek szánt ingyenes varrótanfolyam most ingyenesen igénybe vehető. Segítségével megtanulható a varrógép használata, az alapvető öltések, és némi anyagismeret is.

Ha a motiváció megvan, és csak a megfelelő módszer vagy időpont hiánya választott el attól, hogy megtanulj varrni, akkor most itt az ideje, hogy belekóstolj az online varrótanfolyam kínálta lehetőségekbe.

(Á.N.)

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .