fbpx
Menü Bezárás

Varrótanfolyam online

varrótanfolyam online

Nálunk többféle varrótanfolyam online kínálatából válogathatsz, és mondhatjuk, hogy a legkényelmesebb és leghatékonyabb tanulási forma egy varrótanfolyam online oktatás keretében, hiszen otthonról végezheted és magad oszthatod be az idődet. Mi mindenről tanulhatsz online? Összeszedtük a legfontosabbakat, amelyekre egy kezdő varrás iránt érdeklődőnek szüksége van.

Ahhoz, hogy kinyithasd a fantáziád világát, és megtapasztald, hogy milyen nagyszerű érzés megteremteni valami olyat, ami azelőtt még csak  képzeletedben élt, ahhoz a legnagyszerűbb alkotási forma a ruhák vagy más kiegészítők tervezése és varrása. Az ide vezető út kezdő lépését pedig nyugodtan megteheted varrótanfolyam online formájában is.

Máris elkezdhetsz ismerkedni az online varrótanfolyamok sajátosságaival, hiszen ingyenes varrótanfolyam online anyagaink ide kattintva bárki számára elérhetőek. Segítségével megismerkedhetsz a varrógéppel, a varrógép befűzéssel, orsózással, ráncolással, gomblyuk készítéssel és még számtalan más alapművelettel. Több mint 10 leckét kapsz, és a végén lehetőséged van feljebb lépni is egy szinttel: erre alakítottuk ki a Prémium Varrás Kezdőknek varrótanfolyam online leckéit. Ebben a kezdő varrótanfolyamban már bonyolultabb leírásokat találsz érthető formában, úgy elmagyarázva és sok-sok fotóval alátámasztva, hogy azonnal megértsd a tananyagokat.

Varrótanfolyam online, otthonról

Az online varrótanfolyam akkor való Neked, ha nem szeretsz másokhoz alkalmazkodni, kevés időd van, vagy olyan életet élsz, amelybe nem tervezhető bele rendszeres, heti elfoglaltság. Akkor is választhatod, ha a családi teendőid nem teszik lehetővé, hogy eljárj otthonról, netán kismama vagy, aki a babája mellől még nehezen mozdulhat el. Mivel online varrótanfolyam esetében a leckék és a videók az interneten érkeznek hozzád, ezért bármikor visszanézheted, elolvashatod, félbeszakíthatod, folytathatod a tanulást, nem maradsz le semmiről.

Varrótanfolyam online felépítése

Egy online varrótanfolyamban sok-sok leírás, és fotós, videós magyarázat van. Létezik olyan varrótanfolyam, amelyet egy zárt internetes oldalon keresztül érhetsz el, és van olyan, aminek a leckéit letöltheted online, vagy akár kérheted CD lemezen postázva is. Nincs tehát utazási költség és cipekedés, a varrótanfolyam az otthonodba megy.

Egy varrótanfolyamon a következő témák kerülnek elsajátításra: anyagismeret, szabás alapjai, szabásminták értelmezése, alap varrások, különböző öltésfajták, varrási módok, szegések, egyszerűbb darabok megvarrása, ferdepántok, övpántok varrása és megannyi más izgalmas dolog.

Lehetőségeidet varrótanfolyam online elvégzésére tehát itt tekintheted meg.

 

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .