fbpx
Menü Bezárás

Online varrótanfolyam ingyen

Online varrótanfolyam ingyen

Online varrótanfolyam ingyen? Igen! Fedezd fel az előnyeit és lehetőségeit! Tanulj a saját tempódban, rugalmasan, és légy motivált a varrás iránt. Próbáld ki most ingyenesen!

Ebben a cikkben ezekről lesz szó:

 1. Az ingyenes online varrótanfolyamok előnyeiről és lehetőségeiről
 2. A kezdőknek szóló ingyenes online varrótanfolyamokról
 3. Haladó szintű ingyenes online varrótanfolyamokról
 4. Tippekről a motivációd fenntartásához

Az ingyenes online varrótanfolyamok előnyei és lehetőségei

A legfőbb előnye az ingyen online varrótanfolyamnak az, hogy költségmentesen lehet megtanulni varrni. Az ingyenes tanfolyamokkal való tanulás során nemcsak az alacsony költségeket élvezhetjük, hanem a rugalmasságot és azt is, hogy a saját tempónkban fejlődhetünk. Nem baj, ha kimarad egy vagy két hét, nem maradunk le semmiről, nem kell varrásleckéket pótolnunk. Az oktatóanyagok visszanézhetőek, olvashatóak.

A varrasoktatas.hu ingyenes varrótanfolyamai:

 1. online varrótanfolyam ingyen e-sorozat, ami nem más, mint a profin felépített (fizetős) Prémium online kezdő varrótanfolyamunk videós leckéi, amelyekből térítésmentesen lehet megtanulni a varrás első fortélyait. Egészen a nulláról indulva. Egy rövid feliratkozás után máris elkezdhetünk tanulni. Az online varrótanfolyam ingyenes változatában szerepelnek leírások, képek és videórészletek is.
 2. Szintén ingyenesen hozzáférhető a több száz képes varrás leírás és videó, amelyet a varrós blogon bárki regisztráció nélkül is elérhet, elolvashat, megnézhet. Kategóriák alapján is lehet keresni a jobbnál-jobb varrásötletek között.
 3. Varrós Youtube csatornánkat folyamatosan frissítjük videókkal, az itt fellelhető varrás oktató anyagok között vannak egyszerűbb képes varrás videók is, valamint bonyolultabb, haladóbbaknak szólók is.

Kezdőknek szóló online varrótanfolyam ingyen

Az online varrótanfolyamok legpraktikusabb eszköze a videós varrás leckék, valamint a részletes, magyarázó képekkel tűzdelt varrás leírások. Az ingyenes online varrótanfolyamok különösen vonzóak a kezdő varrók számára. A kezdőknek szóló ingyenes online varrótanfolyamok alapvető célja a varrás alapjainak elsajátítása, bepillantás a varrás világába. Vannak ingyenes varrótanfolyamok, amelyek nagyon kevés tartalmat osztanak meg az érdeklődőkkel. Mi részletesen bemutatjuk a varrógép befűzését, orsózást, orsóbehelyezést és még számtalan hasznos, a varrástudást megalapozó praktikát.

Visszajelzések az online varrótanfolyam résztvevőktől:

„Tetszett, hogy nem kellett kimozdulnom, ráértem a nappalimban végigcsinálni a leckéket, amikor a gyermekeim már elaludtak. Azóta már elkezdtem az anyagismeret tanfolyamot is.” Kriszta

„Korábban is varrtam már a varrógépemmel, azóta pedig még több új dolgot varrok, és ha bármi probléma van, újra el tudom olvasni a leveleidet!” Erzsi

„Teljesen tudatlanul, kezdőként vágtam bele a varrógép megismerésébe és a varrás alapjainak elsajátításába. Ez az ingyen varrótanfolyam segített, hogy most már az alap dolgokkal boldogulok.” Veresné Júlia

Haladó online varrótanfolyam ingyen?

A varrós blogban fellelhető számtalan varrás leírás és az ingyenes online varrótanfolyam is motivációt nyújt arra, hogy akár önszorgalomból haladóbb szintre kerüljünk. Azok, akik nálunk kezdték el a varrástanulást, folyamatosan visszajelzést adnak tudásukról, kreativitásukról. Munkáikat te is megnézheted ebben a varrós blog bejegyzésben és ebben is.

4 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki az online varrótanfolyam ingyenes változatából

 1. Fontos, hogy elhatározd, hogy melyik napokon, melyik időszakban fogsz tanulni
 2. Jó, ha kitűzöd célnak, hogy meddig szeretnél eljutni a tananyagban, és erre körülbelül mennyi időt szánsz
 3. Amikor megnéztél egy leckét, videót, elolvastál egy képes varrás útmutatót, akkor ütemezd be a gyakorlást is, vagyis azt, amikor ténylegesen leülsz a varrógép elé varrni!
 4. Lehetnek hullámvölgyek, amikor hanyagolod a leckéket. Mivel az online varrótanfolyamok nincsenek határidőkhöz kötve, ezért ne szegje kedvedet, ha lassabban haladsz a tananyaggal. Nyugodtan tarts pihenőt, majd folytasd a tanulást!

Gyere és próbáld ki az online varrótanfolyamainkat, nem fogod megbánni!

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .