fbpx
Menü Bezárás

Varrótanfolyam otthon

Velünk a varrótanfolyam otthon kerül megrendezésre, és a rendező Te magad vagy! A varrótanfolyam otthon történő elvégzése néhány éve még lehetetlennek tűnt, de a technika fejlődésével és az internet térhódításával ma már online, azaz távoktatásban is élvezheted a tanulást, úgy ahogyan erre mi lehetőséget is nyújtunk.

Varrótanfolyam otthon 3 fő témában:

Varrás alapok:

Ingyenes varrótanfolyam otthonEgy jól felépített online kezdő varrótanfolyam – mint amilyen ez az online varrótanfolyam is – felöleli a legfontosabb varrásalapokat biztosító területeket, amelyek között szerepelnek a varrógéppel varrás alapjai, a legfontosabb varrógép öltések, öltésfajták, az összevarrás mikéntje, szegések, felhajtások, egyenes varrások, próbavarrások és így tovább.

Bepillanthatsz online varrótanfolyamunkba most ingyenesen is.

Szabás alapok:

A másik legfontosabb téma a szabás alapjai, hiszen szabás tanulás nélkül nincs varrás sem. A szabás alapok a legjobban úgy sajátíthatóak el, ha a legelejéről indulsz. Ennek megfelelően építettük fel mi is a szabás tanfolyam oktatócsomagot, ami az online varrótanfolyam része, és amelyet ide kattintva érhetsz el.
Amíg nem ismered a szabás kellékeit, a szabásminta formák különbségeit, a szabás folyamatát, addig könnyen meggyűlik majd a bajod a varrás folyamatával is. Mielőtt nekiállnál a tanulásnak, itt megtalálod a szabáshoz is nélkülözhetetlen kellékeket

Anyagismeret:

Az anyagismeret pedig az egyik legkreatívabb és legizgalmasabb területe a varrástanulásnak, hiszen amikor eltervezel egy ruhát, akkor sokszor előfordul, hogy az anyag ihlet meg: belépve a méteráruboltba megpillantod álmaid kelméjét, és máris peregnek előtted a képek, hogy mi mindent varrhatsz belőle. Igen ám, csak nagyon nem mindegy, hogy az adott anyagból mit lehet megvarrni és mit nem. Nem mindegy, hogy az anyagod esése passzolni fog-e az általad megvarrni tervezett ruhához, kiegészítőhöz? Az sem mindegy, hogy jól hangolod-e össze az anyagodat a szabással és a varrási folyamattal? Természetesen van megoldás, a Kelme Beavató anyagismeret tanfolyam, ami szintén a fenti online varrótanfolyam része.

Varrótanfolyam otthon, önállóan

Amikor a varrótanfolyam otthon, úgy zajlik, hogy egyedül dolgozod fel a tananyagokat, akkor joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy ez miért jó Neked?

Nos, elsődlegesen azért, mert kötetlenül, a saját időbeosztásodban tanulhatsz, másrészt nem függsz csoportoktól, kezdési időpontoktól, nem késhetsz el az órákról, és nem szorongsz amiatt, ha családi feladatok miatt ki kell hagynod egy foglalkozást, hiszen Te magad döntöd el, hogy mikor szánsz időt a tanulásra.
Az online varrótanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy az összes felmerülő kérdésedet előre megválaszoljuk a tananyagokban, így egyedül is hatékonyan és gördülékenyen haladhatsz a tematikával, és sokszor még hatékonyabban is, mint egy hagyományos varrótanfolyamon.

Ez is érdekelhet:

1 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .