fbpx
Menü Bezárás

Varrótanfolyam ár: mennyit ér meg neked?

varrótanfolyam ár

Milyen varrótanfolyam ár kínálat van jelenleg? És ha a varrótanfolyam biztosít számodra egy életed végéig kitartó tudást, amivel ráadásul rengeteget is spórolhatsz, akkor mennyit ér meg neked?

Varrótanfolyam ár: az ingyenes

Ma már számtalan varrás leírást, képes útmutatót és videót lehet találni az interneten, így valósággal hódít az online varrás tanulás. Ilyen a mi varrós blogunk is, több száz képes varrás leírást találsz benne, ezen kívül pedig kérheted az ingyenes online varrótanfolyam leckéket is.

Ez a mód azoknak jó, akik éppen ismerkedni szeretnének a varrás szakmával, vagy későbbre halasztják a fizetős varrótanfolyamon való részvételt.

Varrótanfolyam ár: a befektetés

Amikor már egy szinttel feljebb szeretnél lépni a varrás tanulásban, akkor viszont már nem tudod megspórolni a varrótanfolyam árát. Kétféle varrótanfolyam közül választhatsz általában:

A offline, vagyis személyes jelenlétet igénylő varrótanfolyam és az online, vagyis távoktatásban, internet segítségével elsajátítható varrótanfolyam közül.

Mindkettő jó választás, és ma már az online varrótanfolyamok is ugyanazt biztosítják számodra, mintha beülnél egy csoportos varrótanfolyamra. Ha pedig azt nézed, hogy a varrótanfolyamon megszerzett tudás örökre veled marad, akkor tulajdonképpen az egyszer kifizetett varrótanfolyam összeg nem is ár, hanem valódi befektetés!

Csoportos varrótanfolyam ára Magyarországon

Egy 20 órás alap varrótanfolyam ára 30-40.000 Ft-nál kezdődik, és az óraszám növekedésével az összeg nő. Ebben benne van a varrógép használat, alapöltések használata, egyszerűbb darabok kiszabása és megvarrása. Előnyei: oktató személyes jelenléte, felügyelete, társaság
Hátrányai: időhöz kötött, ha hiányzol, a pótlás már nem lesz ugyanolyan, mintha jelen lettél volna az órán, időt kell szánni a tanfolyamra jutásra és visszaindulásra, és te leszel az, aki alkalmazkodsz.

Online varrótanfolyam ára Magyarországon

Az online varrótanfolyamok jóval kedvezőbb árban elérhetőek, mint a csoportosak, miközben ugyanazt az oktatási színvonalt adják, mint a csoportosok.

Egy online kezdő varrótanfolyam ára néhány ezer Ft-tól kezdődik, egy komplett kezdő varráscsomagot pedig már a csoportos kezdő varrótanfolyam áráért vásárolhatsz.
Hátrányai: az oktató nem személyesen, hanem maximum online van jelen, egyedül tanulsz
Előnyei: magad osztod be az idődet, megspórolod az utazási költségeket, a saját varrógépeden tanulhatsz, nem kell pótolni, hiszen nem is lehet hiányozni, magyarul a tanfolyam alkalmazkodik hozzád, és nem fordítva.

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .