fbpx
Menü Bezárás

Automata gomblyukvarrás videó

automata gomblyukvarras video

Az automata gomblyukvarrás más néven az egylépéses gomblyukazás. Amilyen egyszerű, annyira könnyen elrontható, ha az elején nem vagy tisztában a legfontosabb lépésekkel. Az online Prémium varrótanfolyamon videó segédlettel ezt most megtanulhatod.

Az automata gomblyukvarrás műveletét nem minden varrógép tudja, csak olyan, aminek a programja tartalmazza ezt a funkciót. Az automata gomblyukvarráshoz szükség van egy egylépéses gomblyukazó talpra, és arra a gombra, amihez a gomblyukat készíted.

Automata gomblyukvarrás lépései

Elsőként le kell cserélned a cikk cakk varró talpat vagy az egyenes öltésű talpat az egylépéses gomblyukazó talpra, ezen kívül pedig még néhány, de annál fontosabb mozzanatot is el kell végezned, mielőtt nekiállsz gomblyukat varrni. Nem nagy ördöngösség az elsajátítása, azonban jó, ha nemcsak a varrógép utasításából tájékozódsz, mert az sokszor nem mindig érthető, a szakmai nyelvezete miatt.

Automata gomblyukvarrás videó

Nos, ebben segítünk: a Prémium varrótanfolyamból könnyedén megtanulhatod Te is az automata gomblyukvarrás műveletét.

Kezdő varrótanfolyam online

automata gomblyukvarras video

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .