fbpx
Menü Bezárás

Online varró tanfolyam

online varró tanfolyam

Az online varró tanfolyam lehetősége a karantén és a korlátozások idején felértékelődött. Hiszen a legbiztonságosabb otthonról varrást tanulni. Ráadásul egy sor dolog miatt sokkal olcsóbb is, miközben életre szóló tudás birtokába juttat. Nálunk több százan tanulnak már online varró tanfolyam segítségével!

Amikor annak idején, 2010-ben online varrótanfolyam oktatásra adtuk a fejünket, sokan csodálkoztak, hogy hogyan lehet így varrni tanulni. Sokan kérdezték, hogy:

Micsoda, online varrótanfolyam?

Igen! Mi már akkor tudtuk, hogy az online oktatás a jövő, hiszen túl azon, hogy minden tudást át lehet adni, költség kímélő és időkímélő is egyben. Hiszen a tanulónak nincs útiköltsége, nem kell időben alkalmazkodnia, és időt sem kell töltenie az utazgatással. Ráadásul az online varró tanfolyam oktatóanyagai – legalábbis a miénk – folyamatosan elérhető az internetes tanteremből.

Hogy jól döntöttünk, azt bizonyítja, hogy az elmúlt évek alatt több százan fizettek már elő és tanulnak jelenleg is a videós gyakorlati online varró tanfolyamunk oktatóanyagainak segítségével.

3 modul, 1 komplett tanfolyam

A komplett videós Prémium online varrótanfolyam oktatóanyagunk, amiről szó van, 3 modulból áll:

 1. Varrás alapok
 2. Szabás alapok
 3. Anyagismeret

A 3 modul felépítésében megtalálhatóak:

 • varrás oktató videók rengeteg magyarázattalonline varró tanfolyam
 • részletes, képes leírások
 • e-book vagy e-könyvek pdf formátumban
 • írásos feladatok
 • gyakorló feladatok
 • nyomtatható szabásminták
 • képes varrás leírások
 • videós varrás útmutatók

Online varró tanfolyam ingyen

Hogy bepillanthass a nálunk történő online varrásoktatásba, ezért ingyenesingyen varrótanfolyamsé tettük a Prémium online varró tanfolyamunk néhány leckéjét. Ezekből megismerheted a varrógép részeit, befűzését, orsózást, de szólunk az egyenes varratok készítéséről, gomblyukakról és más fortélyokról is.

Érdemes tanulmányozni emellett a varrás videókat is. Nemcsak videókkal, hanem sok-sok cikkel is segítséget adunk a kezdő lépésekhez. Ehhez akár elég csak átböngészni a varrás kezdőknek című írásainkat.

Olvasóink és tanulóink is meglepnek minket időnként alkotásokkal, például olvasóink varrták ezeket és (karantén idején pedig) ezeket.

A weboldalon megtalálhatóak és sok hasznos tanácsot tartalmaznak az online varrótanfolyam témában írt bejegyzéseink.

 

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .