fbpx
Menü Bezárás

Varrótanfolyam online, alap szintről

Varrótanfolyam online alap szintről

Varrótanfolyam online? Hiszen eddig a varrás elsajátítása csak iskolákban és tanfolyamokon volt lehetséges – kivéve annak, aki rendelkezik egy tehetséges nagymamával –, mára pedig eljutottunk oda, hogy interneten keresztül is megtanulhatjuk a varrás csínját-bínját.

De hogy fest egy varrótanfolyam online?

Az főleg a Te választásodtól függ, ugyanis több lehetőség is a rendelkezésedre áll.

Ha még bizonytalan vagy, akár ki is próbálhatod az ingyenes varrótanfolyamot és választhatod hozzá a honlapról különbözők varrások leírásait.

Ott van például a Prémium varrás Kezdőknek varrótanfolyam online, aminek segítségével elsajátíthatod a varrás alapokat, kezdve azzal, hogyan kell varrógéppel varrni, melyek a legfontosabb varrógép általi öltések, milyen egyéb öltésfajták vannak, miként történik az összevarrás, hogy néznek ki azok a szegések és az egyenes varrások, hogy kell felhajtani és még hosszadalmasan lehetne sorolni, mi mindent tanulhatsz meg.

Mint az előbb említett varrótanfolyam ugyanilyen otthoni tanulást tesz lehetővé a varrótanfolyam videós szabás része, ahol speciálisan kezdőknek összeállított videók mutatják be a szabás fortélyait szakszerűen és érthetően, így segítve, hogy kiigazodj a szabás és a szabásminták világában.

Sőt, az összes online varrótanfolyamot magában foglaló Prémium csomaghoz ajándékba kapod a Kelme Beavató anyagismereti tanfolyamot is. Hiszen hamar megszületik bennünk a vágy, milyen anyagú ruhát szeretnénk viselni, csak hogy nem minden anyag egyformán varrható. Egy varró tanfolyam online segíthet abban, hogy ne ess ilyen csapdába és megtanulhatod, hogy adott anyagból mit lehet megvarrni és mit nem.

Kiknek ajánlott egy varrótanfolyam online?

  • Akiknek nincs rá elég idejük
  • Nem tudnak kötött időpontokhoz alkalmazkodni és máshol megjelenni
  • Nincs kire hagyniuk a gyerkőcöt
  • Aki szeretne varrni és rendkívül érdekli egy varrótanfolyam online

Miért jó egy varrótanfolyam online?

Mi másért, mint hogy megtanulhatsz varrni. Mert varrni nem tehetség kérdése, hanem a bárki által elsajátítható tudásé. Azért is jó választás egy varrótanfolyam online: mert anélkül, hogy iskolába kellene járnod, kötött időpontok keretei között, izgulva, stresszelve, hogy vajon ki-mit szól a művedhez, ahelyett otthonról, kényelmesen, te magad osztva be az idődet tanulhatsz, így gördülékenyen haladva, a saját tempódban sajátíthatod el a varrás alapjait és végre magad varrhatod fel a szoknyád alját, varrhatsz rugdalózót a babádnak vagy éppen menő telefontokot a párodnak.

Amit eddig máshol csináltattál meg súlyos pénzekért vagy kértél szívességet barátaidtól, azt végre magad csinálhatod meg és legfeljebb csak az anyagra kell költened. Ráadásul újra és újra visszanézheted, amit tanultál, hiszen tiéd a tananyag és kész varrás leírásokat kapsz fotókkal. Egy varrótanfolyam online. Kell ennél több magyarázat arra, hogy miért is jó egy varrótanfolyam online?

(B.O.)

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .