fbpx
Menü Bezárás

Bikini felső kapocs varrás

bikini felső kapocs varrás

Idejében érdemes elővenni a tavalyi bikiniket, fürdőruhát, és megnézni, hogy milyen varrási munkálatra lehet szükség. Bikini kapocs varrás következik!

Egy kedves ismerősünk a minap megkért, hogy a bikini fölsőjének a pántjára varrjunk fel kapcsokat, mert az előzőek műanyagból voltak, eltörtek, és most nem boldogul az újakkal…

Ez a rövid útmutató neked is segíthet a bikini felső záródás elkészítésében, ha hasonló „cipőben” jársz, vagy fürdőruhát varrsz, így a varrás kezdőknek is örömet okozhat. Ingyenes varrótanfolyamunk jó kiindulópont lehet, ha már feliratkoztál rá. Ha pedig még többet szeretnél tudni, akkor otthoni varrótanfolyamunkat ajánljuk.

Bikini felső kapocs varrása:

  1. Bontsd ki a bikini fölső pántjainak végét
  2. A kapcsot húzd rá a bikini mindkét pántjának a végére
  3. Gombostűzd le, figyelj arra, hogy a kapcsok megfelelően álljanak, nehogy varrás után derüljön ki, hogy nem jól illeszkednek egymásba, valamint arra, hogy a pánt gumiját is befogja majd a varrás
  4. A közepes öltéshosszúságú (kb. 2 mm) és sűrűségű cikk cakk varrattal varrj végig egyszer a pánt fonákoldalán
  5. Itt fordítsd meg a pántot, és a másik irányba is varrj végig rajta
  6. Ezt ismételd még egyszer, majd reteszeléssel erősítsd meg az öltéseket. 70-es vastagságú varrógéptűt használj, és óvatosan haladj.

TIPP: ha a kelmék vastagsága miatt nehézkesen indul a varrógép talp alatt az anyagtovábbítás, vagy menet közben „elakad”, akkor kicsit emeld meg a talpat, majd enyhén, 1-2 mm hosszan told meg a varrandó anyagot, majd ereszd vissza a talpat.

Kezdő varrótanfolyam online

Fotók nagyításához katt a képekre:

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .