fbpx
Menü Bezárás

Varrás kezdőknek otthon

varrás kezdőknek otthon

Tudjuk, hogy a varrás kezdőknek otthon is tökéletesen elsajátítható, hiszen már sok ezer hobbi varrót képeztünk ki profi leckéink segítségével.  Tanulj te is velünk!

A varrástanulás otthon sokkal kényelmesebb, rugalmasabb, és alkalmazkodik hozzád. Az elmúlt években sok ezer hobbi varrót képeztünk ki a varrás rejtelmeire, méghozzá otthoni varrás leckék segítségével.

Varrás kezdőknek otthon nulláról

Ha nulláról indulsz, akkor feltehetően úgy érzed, mintha a varrógépeden is kínaiul lennének a jelölések, és talán jobban izgulsz az első öltéseknél, mint életed első főzelék besűrítésénél.
Ám azt mondjuk, ne is foglalkozz a kételyeiddel, természetes, ha így érzel az elején, csakhogy van megoldás. A nulláról indulóknak olyan ingyenes online varrás leckéket állítottunk össze alapítónk, Szigeti Kata szakmai irányítása mellett, amivel a varrás kezdőknek otthon is biztonságos, puha és érthető légkört varázsol köréd. Igen, tudjuk, hogy a legfőbb mumusod most még a varrógép, de erre is van egy megoldásunk, amit azonnal olvashatsz, ha feliratkozol ingyenes varrótanfolyam online leckéinkre.

Varrás kezdőknek otthon, nem nulláról

Ha már van némi tapasztalatod a varrásban, értesz a varrógép működéséhez, összevarrtál ezt-azt, próbálgattad a szárnyaidat, de úgy érzed, hogy van följebb, és kíváncsi vagy további olyan praktikákra, amelyekről eddig csak sejtetted, hogy léteznek, de nem voltál egészen biztos benne, hogy neked is menne, nos akkor lépj eggyel följebb! Tanulj az online varrótanfolyam leckékből, amelyet olyan kezdőknek állítottunk össze, akik nem elégszenek meg a „valahogy tudok varrni” érzésével, hanem a biztos és profi tudásra törekszenek, lehetőleg azonnal. Ráadásul tedd ezt úgy, hogy nem kell senkihez alkalmazkodnod, nem kell leadnod a gyereket, nem kell másoktól függve tanulnod, vagyis tanulj otthonról!

Varrás kezdőknek otthon, egyről vagy kettőről, vagy…

akár középhaladóról. Mert ha már tudod az alapokat, akkor is van tovább, és akkor is vannak olyan elengedhetetlen lépések, amelyek szükségesek ahhoz, hogy ne legyen több elrontott anyag, elrontott szabás, vagy kidobott ruhakezdemény. Mi egybegyűjtöttük azokat a legfontosabb információkat (és semmi felesleget), amelyek segítenek a továbblépésedben:

Az anyagismeretről szóló tudásanyagunk nemcsak pusztán az anyagokról szól, hanem minden olyan tudást tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy kiigazodj a kelmék világában, ki tudd számolni az anyagszükségleteidet, és hogy bátran tervezhess magadnak bármilyen fazont, mert tudni fogod, hogy miből mit lehet megvarrni.

A szabás folyamatáról szóló tanfolyam hiánypótló, és abban segít, hogy végre megnyíljon előtted a kreativitás igazi kapuja, hogy eloszoljon a köd, hogy többé ne legyen kínai egy szabásminta sem, és hogy képes legyél kiszabni bármit A-Z-ig!

Ez is érdekelhet:

3 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .