Menü Bezárás

Orsó behelyezése videó részlet

orsó behelyezése varrógépbe videó

Az orsó behelyezése az orsótokba, a varrógép alsószál befűzésének egyik fontos mozzanata. Egyszerű, de ha nem figyelsz, könnyen bosszúságot okozhat.

Az ingyenes online varrótanfolyam negyedik leckéjében az alsószál befűzéssel, vagyis az orsó behelyezésével foglalkozunk. Fontos! Először mindig tanulmányozd a küldött írásos-képes tananyagainkat! A videókhoz tartozó jelszót mindig és csakis az ingyenes online varrótanfolyam adott leckéjében küldjük el. Ha Neked még nem járnak a leckék, akkor regisztrálj értük ingyenesen ezen az oldalon.  (Kérjük, hogy külön ne írj nekünk a jelszó miatt, mert azt csak a leckék sorrendjében, az adott leckében van módunk közölni.)

A videó részletek a Prémium varrás kezdőknek tanfolyamból valók. A videó egy rövid részlet, ám az ingyenes varrótanfolyamban a teljes leírást megtalálod képekkel is!

Kapcsolódó videó:

A vízszintes orsórendszerű varrógép orsó használatát megtanulhatod, és a róla szóló videót ebben a tanfolyamban nézheted meg.

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..