fbpx
Menü Bezárás

Orsó behelyezése videó részlet

orsó behelyezése varrógépbe videó

Az orsó behelyezése az orsótokba, a varrógép alsószál befűzésének egyik fontos mozzanata. Egyszerű, de ha nem figyelsz, könnyen bosszúságot okozhat.

A Prémium online varrótanfolyamunk első néhány leckéjéhez ingyenesen hozzáférhetsz, hogy mindenféle kötelezettség nélkül bepillanthass a varrásoktatásba. A negyedik leckében az alsószál befűzéssel, vagyis az orsó behelyezésével foglalkozunk.

Fontos! Először mindig tanulmányozd a küldött írásos-képes tananyagainkat! A videókhoz tartozó jelszót mindig és csakis az ingyenes online varrótanfolyam adott leckéjében küldjük el.

Ha Neked még nem járnak a leckék, akkor regisztrálj értük ingyenesen ezen az oldalon.  (Kérjük, hogy külön ne írj nekünk a jelszó miatt, mert azt csak a leckék sorrendjében, az adott leckében van módunk közölni.)

A videó részletek a Prémium varrás kezdőknek tanfolyamból valók. A videó egy rövid részlet, ám az ingyenes varrótanfolyamban a teljes leírást megtalálod képekkel is!

Kapcsolódó videó:

A vízszintes orsórendszerű varrógép orsó használatát megtanulhatod, és a róla szóló videót ebben a tanfolyamban nézheted meg.

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .