fbpx
Menü Bezárás

Ingyenes varrótanfolyam otthon

Ingyenes varrótanfolyam otthon

Ingyenes varrótanfolyam otthon… ha irigyled azokat a nőket, akik maguk varrják a ruháikat, és a gyerekeiknek a farsangi jelmezt, ha szívesen megtanulnád, de a munka és a család mellett sohasem fért bele az idődbe, vagy ha drágállottad…

Ha szívesen belevágnál, a varrótanfolyamra ezen a linken jelentkezhetsz: A varrás alapjai most ingyen.

Ingyenes varrótanfolyam otthon – duplán megéri

Az ingyenes varrótanfolyam otthon a tanulás legkényelmesebb formája. Az online formában elérhető tananyagot akár már holnap a kezedbe veheted. Nem kell érte fizetned, így bátran kipróbálhatod, hogy aztán eldöntsd, hogy ezt követően beruházol-e egy következő szintű online varrótanfolyamra. Ráadásul akkor és ott ülsz neki, amikor és ahol csak kedved tartja. Nem kell alkalmazkodni, nyugodtan haladhatsz a saját tempódban. Egy ingyenes varrótanfolyam otthon amellett, hogy kényelmes és rugalmasan alakítható, ennek ellenére mégis kellően hatékony is a varrás alapjainak elsajátításához.

Hogyan is néz ki egy ingyenes varrótanfolyam otthon?

Az ingyenes varrótanfolyam otthon a legelső lépésektől indítja a tanulás folyamatát, kezdve egészen az eszközökkel történő ismerkedéssel. Nagyon fontos, hogy nem egyszerű leírások, vagy számodra még értelmezhetetlennek tűnő szabásmintákat kapsz. Egy valódi tanfolyamról van szó, az egyetlen különbség a tanár fizikai jelenlétének hiánya. A lépésről lépésre történő útmutatás és a folyamatos képi szemléltetés azonban tökéletesen pótolja ezt. A fejezetek fokozatosan épülnek egymásra, olyan sorrendben, ahogy azokat elsajátítani érdemes.

 

Ingyenes varrótanfolyam otthon – miből is áll ez?

Az ingyenes varrótanfolyam otthon végezve is ugyanazon lépéseken vezet végig, mint egy hagyományos tanfolyam. Első lépésben a varrógéppel kezdhetsz ismerkedni, és azt is megtanulod, hogy hogyan kell befűzni, hogyan kell orsózni, és elkezdeni vele a varrást. Megismerkedsz a különböző tűméretekkel és anyagokkal is, és hogy mely esetben melyiket érdemes választani. Szó esik a varrógép hibákról és azok megoldásáról is, ezt követően pedig a tényleges varrástechnikák következnek. Egyenes varrás, elvarrás, sőt, ráncolás és gomblyukvarrás is. Ennek az ingyenes varrótanfolyam otthoni változatának legnagyobb előnye, hogy minden fejezet végén egy gyakorlati feladattal gondoskodik a leírtak tényleges kipróbálásáról és begyakorlásáról.

(Á.N.)

Ez is érdekelhet:

5 Comments

 1. Lucskai Julianna

  Üdvözlöm!

  Azt reméltem s azért regisztráltam mert azt hittem kapok egy „Ingyenes kezdő varrótanfolyam ” könyvet.
  Félreértettem?
  Mivel még a gépem se ismerem, kevés szabad idővel, egyenlőre nem költenék rá.Remélem lesz sikerélményem ,hogy folytassam.
  Köszönettel:L.J.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .