fbpx
Menü Bezárás

A legjobb befektetéseid: varrótanfolyamok

Egy varrótanfolyam elvégzése olyan érték, amely egész életen át elkísér, lehetőséget ad a kreativitás kifejezésére, és arra, hogy családtagjaink vagy saját magunk ruhadarabjait könnyedén megvarrjuk. Ráadásul ezzel spórolni is tudsz!

Ha valaki tud szabni – varrni, részt vesz egy varrás oktatáson, varrótanfolyamon, akár egy ingyenes oktatáson, az tudja, hogy nagyobb költségek nélkül is lecserélhetjük a teljes ruhatárunkat, és a saját ízlésünk szerint alakíthatjuk az öltözetünket. Ennél jobb érzés nincs is! Ráadásul a varrás kezdőknek sem olyan nehéz ügy, mint amilyennek elsőre látszik.

Most ingyen varrótanfolyam

Ha szeretnéd kipróbálni a varrótanfolyamot, akkor itt jelentkezhetsz ingyenes online varrás kurzusunkra, ami a ma fellelhető ingyenes varrótanfolyamok közül a legrészletesebb leckéket, gyakorlati feladatokat tartalmazza.

A varrótanfolyam – legyen akár csoportos, akár online varrótanfolyam – során kiderül, hogy egy-egy nadrágfelhajtás, igazítás miatt – ami nem tart tovább 10-15 percnél – nem kell feltétlenül felkeresni a varrónőt és pénzt fizetni érte, hiszen ezeket az alapmozzanatokat bárki el tudja végezni, sőt, még ezen túl is megtanulhat sok egyéb fogást, nem kell hozzá más, csak némi tudás, gyakorlat és egy varrógép.

Kezdő varrótanfolyam online

A varrótanfolyam felépítése

A varrótanfolyam során megnézzük, hogyan kell befűzni a varrógépet, milyen öltések vannak, melyekkel dolgozhatunk, szabásmintát másolunk, szabunk, igazítunk, cipzárt varrunk be, hogyan készül a derékpánt. Majd pedig ha már megtanultuk az alapokat, jöhet a nadrág, a blúz és az egyéb ruhadarabok elkészítése, de az már egy következő varrótanfolyam…

 

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .