Menü Bezárás

Automata gomblyukvarrás videó részlet

automata gomblyukvarras video

Az automata gomblyukvarrás más néven az egylépéses gomblyukazás. Amilyen egyszerű, annyira könnyen elrontható, ha az elején nem vagy tisztában a legfontosabb lépésekkel. Az online Prémium varrótanfolyamon videó segédlettel ezt most megtanulhatod.

Az automata gomblyukvarrás műveletét nem minden varrógép tudja, csak olyan, aminek a programja tartalmazza ezt a funkciót. Az automata gomblyukvarráshoz szükség van egy egylépéses gomblyukazó talpra, és arra a gombra, amihez a gomblyukat készíted.

Automata gomblyukvarrás lépései

Elsőként le kell cserélned a cikk cakk varró talpat vagy az egyenes öltésű talpat az egylépéses gomblyukazó talpra, ezen kívül pedig még néhány, de annál fontosabb mozzanatot is el kell végezned, mielőtt nekiállsz gomblyukat varrni. Nem nagy ördöngösség az elsajátítása, azonban jó, ha nemcsak a varrógép utasításából tájékozódsz, mert az sokszor nem mindig érthető, a szakmai nyelvezete miatt.

Automata gomblyukvarrás videó részlet

Nos, ebben segítünk: a Prémium varrótanfolyamból könnyedén megtanulhatod Te is az automata gomblyukvarrás műveletét.

Ez is érdekelhet:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..