fbpx
Menü Bezárás

Varrótanfolyam online formában

Lehetőséged van varrótanfolyam online formában elvégzésére, akár ingyenesen. Az online varrótanfolyam nemcsak kényelmes, hanem sokkal nagyobb szabadságot ad az időbeosztásodban.

Egy varrótanfolyam online formában pár évtizede, éve még elképzelhetetlen volt, ma viszont a virtuális kultúra terjedésével, az internetes technológiák térhódításával bárki számára elérhető.

Varrótanfolyam online előnyei

Az elsődleges előny az, hogy kötetlen időbeosztásban dolgozhatod fel a tananyagokat, és az sem elhanyagolható szempont, hogy legyél bárhol a világban, ugyanolyan oktatásban részesülsz, mintha egyazon varrótanfolyam csoportban ülnél a többi résztvevővel. Nagyon fontos az is, hogy kényelmesen, nem másokhoz alkalmazkodva haladhatsz a tananyagokkal, és kérdezési lehetőséged is van, akár e-mailben, akár skype-on, attól függően, hogy milyen tematika alapján tanulsz.

Az online varrótanfolyamok sajátossága, hogy az anyagok kidolgozójának úgy kell megalkotnia a leckéket, úgy kell ábrázolnia az egyes műveleteket képpel, videókkal és írásban is, hogy azt bárki otthonról könnyen és gyorsan értelmezhesse.

Varrótanfolyam online – az alapok

Nálunk a varrás alapjait sajátíthatod el ide kattintva, a 14 részes online A Varrás Alapjai c. varrótanfolyam segítségével, amely most még ingyenesen hozzáférhető bári számára, aki feliratkozik a leckékre.

Az oktatási anyagok részletes magyarázattal és sok-sok képpel fűszerezettek, ezért a lehető legérthetőbbek még azok számára is, akik kevesebb bátorsággal állnának neki a varrás tanulásnak.

Varrótanfolyam online – alapok után

Ha kezdőként állsz neki a tanulásnak, de gyorsabban szeretnél haladni, és tovább mélyíteni a tudásodat, akkor szükséged lesz más varrási területeket is megtanulni. Nálunk megtalálod a legfontosabbakat, így a szabás műveleteiről és az anyagismeretről szóló online tanfolyamot, a haladóbb online varrótanfolyammal együtt ide kattintva.

Ez is érdekelhet:

3 Comments

  1. Tatay Andrásné

    Üdvözlöm! Találtam ezt a lehetőséget, szeretnék otthon varrni, ehhez lenne egy kis segítségre szükségem. Ezért választottam ezt.
    Szeretném kérni a további leckéket és feladatokat.
    Tisztelettel Tatay Andrásné

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .