Menü Bezárás

Húsvéti varrott díszek

húsvéti ablak dekoráció varrás

A húsvéti varrott díszek közül elengedhetetlen a húsvéti nyuszi, és velünk nemcsak nyuszit varrhatsz, hanem más izgalmas húsvéti dekorációkat is. Húsvéti varrott dísz ugyanis nemcsak a polcra, asztalra kerülhet, hanem az ablakba is.

A húsvéti varrott díszek megvarrása sokszor nem igényel bonyolult varrás tudást, ezért bátran ajánljuk ingyenes online varrótanfolyam leckéinket, amelyekkel az alaplépéseket sajátíthatod el.

Húsvéti varrott díszek ablakba

Nemcsak karácsonykor, hanem húsvétkor is feldíszítheted az ablakodat, vagy akár az ajtódat is. Az ablakba való húsvéti dísz varrása és szabásmintája roppant egyszerű: használj színes, sárga, piros anyagokat, szabj ki belőlük tojás formákat és kiscsibe formákat, varrd össze az alkatrészeket, tömd ki vatelinnel, és már mehetnek is az ablakba! Kitalálhatsz más formákat is: gömböt, kakastaréjt például. Ha ajtóra varrod meg a húsvéti dekorációt, akkor egészen hosszúra is hagyhatod.

varrotanfolyam varrás kezdőknek online

Húsvéti varrott díszek máshováhúsvéti nyuszi varrás

A legnagyobb népszerűségnek örvendő húsvéti nyuszi varráshoz ide kattintva találsz szabásmintát és képes varrás leírást. A mi nyuszink kartonpapírból és vatelinnel kitömött formákból áll, és akkor célszerű megvarrnod, ha nincs túl sok időd bonyolult húsvéti nyuszi varrásra.

Húsvéti varrott díszek szabásmintáikenyértartó-varrás-kezdőknek-tyúk

Egy csokorba gyűjtöttük Neked a húsvéti szabásmintákat ide kattintva. Találsz benne húsvéti nyuszi, kitömhető húsvéti csibe és tojás, valamint asztali tyúk szabásmintát is. Ez utóbbi ugyan nem kifejezetten húsvétra készült, de a szabásmintáját tökéletesen használhatod húsvéti tyúk varráshoz is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..